ONLINE PARANTAVA SESSIO “Kolmassilmä -sessio III”

4 thoughts on “ONLINE PARANTAVA SESSIO “Kolmassilmä -sessio III””

  1. hei Michael ja Pirkko.On ollut hyvä olla näissä sessioissa mukana.Michael kertoo asiat niin hyvin että pääsee jyvälle itsekin.Myös Pirkkoa kiittelen kun kääntää selkeästi asiat joita Michael opettaa.Kiitos. Olen aamuisin parvekkeella harjoitellut aurinkoon katsomista se näkyy hyvin metsän reunasta ja saan mielestäni jäämään värit kolmannen silmän kohdalle jos olen ymmärtänyt asian ,mutta häypyy tietysti kun en sitä tee. Arkipäivääni on tullut enemmän rauhallisuutta ja asioiden tärkeysjärjestystä.Myös alan ymmärtämään jonkin verran enemmän elämän tarkoituksien sattumoita.Niitä on tämä kesä tuonut tullessaan meidän kohdalle pysäytyksinä erilailla.Haluan olla mahdollisuuksien mukaan sessioissa.

    Liked by 1 person

    1. Kiitos osallistumisesta sessioihin, Eija. Jokainen osallistuja myös nostaa läsnäolollaan ja keskittymisellään ryhmän energiatasoa ja luo Michaelille mahdollisuuden “noutaa” tietoa syvemmältä. ❤

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.